Saurumin mediapankin käyttöehdot (tuotemerkkikohtaiset tarkennukset tuotemerkkien omissa osioissa)

Mediapankin kuvat ja muu materiaali ovat käytettävissä viestintä- ja markkinointitarkoituksiin. Mediapankin hallinnasta vastaa Saurum Osakeyhtiö.

Mediapankissa on tekijän- ja tavaramerkkisuojaoikeuksin turvattua materiaalia. Rekisteröitymällä saat oikeuden käyttää niitä.

Käyttäjäksi rekisteröityminen ja mediapankin käyttöönotto

Aineistopankin käyttö edellyttää rekisteröitymistä sen käyttäjäksi ja käyttöehtojen hyväksymistä. Käyttäjä käyttää mediapankkia rekisteröitymisen yhteydessä annettujen tunnusten avulla.

Rekisteröitymisen yhteydessä annettuja käyttäjän henkilötietoja ei koskaan käytetä muuhun tarkoitukseen kuin mediapankin hallinnointiin. Jos käyttäjä haluaa tietää mitä tietoja hänestä on tallennettuna mediapankin käyttöä varten voitte olla yhteydessä mediapankin hallinasta vastaaviin henkilöihin Saurum Osakeyhtiössä (tiedot alempana).

Mediapankin käyttö

Saurum Osakeyhtiö tallentaa mediapankkiin kuvia, videoita, tuotetietoja ja tilauslomakkeita sekä muuta hallitsemiensa tuotemerkkien materiaaleja sekä markkinointiaineistoa erilaisissa käyttäjien tarvitsemissa tiedostomuodoissa. Lisäksi mediapankkiin tallennetaan ohjeistuksia materiaalien käytöstä.

Käyttäjän on noudatettava aineiston yhteydessä mainittuja käyttöehtoja ja tekijänoikeuksia. Aineiston käyttöoikeuksia ei voi edelleen myydä, lainata, vuokrata, antaa tai muuten siirtää.

Mediapankkia päivitetään ja kehitetään jatkuvasti, mistä johtuen käytössä olevien palveluiden valikoima ja sisältö voivat muuttua.

Henkilötietokyselyt:

Emma Ruhala
emma.ruhala@saurum.fi
puh. 040 304 0228

SAURUM OSAKEYHTIÖ
Kultakuja 4 (PL 1512)
70151 KUOPIO
myynti@saurum.fi / sales@lumoava.fi / moomin@saurum.fi
puh. 040 3040 200